juli 2020
M Ti O To F L S
     
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Årsprogram

 Aktivitet i 2020:                      

 

Plantemarkedet i Vordingborg den 7. juni måtte vi desværre aflyse grundet corona-sagen. Vi håber at gennemføre plantemarked i Vordingborghallen til næste år den 6. juni 2021.

Fredag den 3.juli:

Der planlægges en “Kør selv tur” med besøg i 3-4 haver, hvor vi afslutter hos Tenna og Preben Hansen i Glumsø med grill og hyggeligt samvær. Planlægningen med detaljer er tæt ved at være på plads, så hold dig orienteret her på hjemmesiden.

Søndag den 26. juli.

Der gennemføres på landsplan af Dansk Fuchsia Selskab en

“Fuchsiaens Dag”.

Hensigten med dette arrangement er at gøre opmærksom på og sprede interessen for denne skønne plante, som med et utal af skønne blomst-varieteter gør dyrkning spændende og interessant for dyrkere og haveejere.

En masse haveejere landet over har derfor indvilget i, at holde åbne haver på forskellige tidspunkter på denne dag, med fokus på Fuchsiaen. (Se menupunktet “Åbne haver”).

Fredag den 14. august:

Der arbejdes forsat med planlægning af en 1-dages bustur til fynske haver. Vi forventer at kunne gennemføre turen med iagttagelse af gældende corona-restriktioner.  Flere detaljer fremkommer senere her på hjemmesiden, så hold dig orienteret her. (Se efterfølgende).

I skrivende stund (25. juni) er Fynsturen næsten fastlagt. Der er planlagt 2 havebesøg og 2 besøg i planteskoler af forskellig art. 

Der er pæn tilslutning til turen, og der er nu nogle få ledige pladser tilbage. Så hvis du har interesse i denne spændende og hyggelige tur, kan du stadig nå at tilmelde dig. Turens pris er 400,- kr pr. person. Tilmelding til Ida på telf.29297223.

Lørdag den 5. september

Årsmøde i Dansk Fuchsia Selskab. Det overvejes, om den tidligere aflyste generalforsamling skal afholdes i forbindelse med årsmødet. Mere information kommer senere.

 

 

Søndag den 4. oktober kl. 14.

Efterårsmøde. Flere detaljer er under planlægning og kommer senere her på siden.

 

 

Søndag den 22. november kl. 13.

Julemøde med spisning og julehygge. Klubben byder på smørrebrød, gløgg og æbleskiver og kaffe. Pris 40 kr pr deltager. Der sluttes af med amerikansk lotteri. Husk gevinster til lotteriet.

 

Følg med her på hjemmesiden og bliv orienteret om nyheder og programændringer i klubben.

 

Alle arrangementer i Haslev foregår i bibliotekets store mødesal. Indgang fra Rådhusstien.

Åbne haver kan ses på vores hjemmeside: www.fuchsiaklubben.dk